EB Festival Guide

 

De allereerste editie van de EB Festival Guide werd in januari 2010 gelanceerd tijdens de Eurosonic Noorderslag Conference als onderdeel van het vakblad EB Live, onderdeel van Entertainment Business. Sindsdien wordt de EB Festival Guide elk jaar, via de ESNS Conference-goodiebag, tijdens de Eurosonic Noorderslag Conference uitgebracht.

Dit jaar is de zevende editie van de EB Festival Guide (editie 2016) uitgebracht. Deze editie is nog completer dan voorgaande jaren, met ruim 1.000 festivals in Nederland, België en Europa. Hiermee is het de meest complete festivalgids met de meest relevante informatie voor jou als muziekprofessional: datum, locatie, capaciteit, organisatie, ticketers, website, geschiedenis en nog veel meer.

Festivals zijn een belangrijke factor binnen de livemuziekindustrie. Ze zijn van cruciaal belang voor het creëren van muziekcarrières en het verzekeren van een inkomen voor duizenden artiesten, bands en muziekindustrieprofessionals.

Jouw bedrijf onder de aandacht?

EB Festival Guide 2017
Met een oplage van ruim 7.500 exemplaren en een optimaal bereik in de muziek- en live-entertainmentindustrie, biedt de EB Festival Guide het ideale platform voor jouw commerciële boodschap. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven blijft die boodschap een jaar lang onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

De EB Festival Guide 2017 bereikt alle professionals werkzaam binnen de muziek- en live-entertainmentindustrie. De gids wordt verspreid onder:
• alle bezoekers van Eurosonic Noorderslag Conference
• alle abonnees van Entertainment Business & EB Live
• 1.000+ festivalorganisaties
• alle grote management- en boekingskantoren
• alle toeleveranciers (o.a. podia, hekwerken, polsbandjes, munten etc.)
• alle brancheorganisaties, waaronder alle VVEM-, VNPF- en VSCD-leden
• alle relevante podia, clubs, stadia en overige evenementlocaties.

Totale oplage van ruim 7.500 exemplaren.

Geïnteresseerd in adverteren? 
Voor de mogelijkheden met betrekking tot adverteren in de EB Festival Guide kun je contact opnemen met Joost Spanjaard via joost.spanjaard@imediate.nl of tel. 035 646 5804.

Jouw festival gratis laten opnemen in de EB Festival Guide 2017?
De EB Festival Guide biedt het best mogelijke overzicht van alle relevante muziekfestivals die jouw en onze business draaiende en interessant houden. We hebben er maandenlang aan gewerkt om alle festivalinformatie via de festivalorganisatoren te verzamelen. Mocht nu blijken dat we jouw festival of belangrijke informatie over het hoofd hebben gezien, dan horen we dat graag. Je kunt dan contact opnemen met Daisy Wattimena via festivalguide@entertainmentbusiness.nl.

Klik hier om een nieuw festival gratis aan te melden

EB Festival Guide is los te verkrijgen of in combinatie met een abonnement op Entertainment Business
De EB Festival Guide is los te bestellen voor €49,95,-, maar kan ook in combinatie met een abonnement op Entertainment Business (Live) worden afgenomen. Indien je een abonnement neemt op Entertainment Business krijg je de EB Festival Guide er gratis bij.

Wil je de EB Festival Guide bestellen of meer informatie ontvangen over de combinatie met een abonnement, mail dan naar joost.spanjaard@imediate.nl.