EB Festival Guide & Mijn Festivalgids

 

De allereerste editie van de EB Festival Guide werd in januari 2010 gelanceerd tijdens de Eurosonic Noorderslag Conference als onderdeel van het vakblad EB Live, onderdeel van Entertainment Business. Sindsdien wordt de EB Festival Guide elk jaar, via de ESNS Conference-goodiebag, tijdens de Eurosonic Noorderslag Conference uitgebracht.

Dit jaar is de zesde editie van de EB Festival Guide (editie 2015) uitgebracht. Deze editie is nog completer dan voorgaande jaren, met ruim 900 festivals in Nederland, België en Europa. Hiermee is het de meest complete festivalgids met de meest relevante informatie voor jou als muziekprofessional: datum, locatie, capaciteit, organisatie, sponsoren, ticketers, website, geschiedenis en nog veel meer.

Festivals zijn een belangrijke factor binnen de livemuziekindustrie. Ze zijn van cruciaal belang voor het creëren van muziekcarrières en het verzekeren van een inkomen voor duizenden artiesten, bands en muziekindustrieprofessionals.

Mede daarom is afgelopen jaar www.mijnfestivalgids.nl gelanceerd: een platform voor festivalfans én festivalorganisatoren. Op Mijn Festivalgids vind je een helder overzicht van alle in de EB Festival Guide voorkomende muziekfestivals. Hier kunnen consumenten terecht voor het laatste festivalnieuws, video's, foto's, data, prijzen, ticketinformatie en meer.

Festivalorganisatoren kunnen op de site gegevens of data van festivals aanpassen, festivals toevoegen of verwijderen en persberichten, video’s, foto’s of andere nieuwsberichten uploaden. Staat jouw festival nog niet online? Meld je festival dan gratis aan.

Jouw bedrijf onder de aandacht?

EB Festival Guide 2016
Met een oplage van ruim 7.000 exemplaren en een optimaal bereik in de muziek- en live-entertainmentindustrie, biedt de papieren EB Festival Guide het ideale platform voor jouw commerciële boodschap. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven blijft die boodschap een jaar lang onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

De EB Festival Guide 2016 bereikt alle professionals werkzaam binnen de muziek- en live-entertainmentindustrie. De gids wordt verspreid onder:
• alle bezoekers van Eurosonic Noorderslag Conference
• alle abonnees van Entertainment Business & EB Live
• alle festivals en festivalorganisatoren
• alle management- en boekingskantoren
• alle evenementleveranciers (o.a. podia, hekwerken, polsbandjes, munten etc.)
• alle brancheorganisaties, waaronder alle VVEM-, VNPF- en VSCD-leden
• alle relevante podia, clubs en overige evenementlocaties.

Totale oplage van ruim 7.000 exemplaren.

Mijn Festivalgids
Dit consumentenplatform is bij uitstek geschikt voor festivalorganisatoren en gerelateerde partijen om hun boodschap bij de consument dan wel bij de festivalgerelateerde partij onder de aandacht te brengen.

De doelgroep:
• consumenten: muziekliefhebbers en festivalfans - primaire doelgroep 25-35 jaar, secundaire doelgroep 18-45 jaar, tertaire doelgroep 16-55 jaar
• festivals en festivalorganisatoren
• management- en boekingskantoren
• evenementleveranciers (o.a. podia, hekwerken, polsbandjes, munten etc.) 

Geïnteresseerd in adverteren? 
Voor de mogelijkheden met betrekking tot adverteren (zowel EB Festival Guide als MijnFestivalgids) kun je contact opnemen met Mitchel van der Heide via mitchel.vanderheide@imediate.nl of tel. 035 646 5805.

Jouw festival gratis laten opnemen in de EB Festival Guide en op MijnFestivalgids.nl?
De EB Festival Guide en MijnFestivalgids.nl bieden het best mogelijke overzicht van alle relevante muziekfestivals die jouw en onze business draaiende en interessant houden. We hebben er maandenlang aan gewerkt om alle festivalinformatie via de festivalorganisatoren te verzamelen. Mocht nu blijken dat we jouw festival of belangrijke informatie over het hoofd hebben gezien, dan horen we dat graag. Je kunt dan contact opnemen met Daisy Wattimena via festivalguide@entertainmentbusiness.nl.

Klik hier om een nieuw festival gratis aan te melden

EB Festival Guide is los te verkrijgen of in combinatie met een abonnement op Entertainment Business
De EB Festival Guide is los te bestellen voor €24,95,-, maar kan ook in combinatie met een abonnement op Entertainment Business worden afgenomen. Indien je een abonnement neemt op Entertainment Business krijg je de EB Festival Guide er gratis bij.

Wil je de EB Festival Guide bestellen of meer informatie ontvangen over de combinatie met een abonnement, mail dan naar mitchel.vanderheide@imediate.nl.