Entertainment Business bereikt met de dagelijkse nieuwsbrief, de website, het maandelijkse magazine en de evenementen alle professionals die actief opereren in de home entertainmentbranche in de hoofdsegmenten muziek, film en games. Door het multimediale platform Entertainment Business onderdeel te maken van uw commerciële marketingcommunicatiebeleid, bent u gegarandeerd van het meest optimale bereik onder professionals actief op het gebied van productie, distributie, marketing en verkoop van home entertainmentproducten. In fysieke en digitale vorm.

Info/tariefkaart 2018
De nieuwe infotariefkaart van zowel EB, als EB Live kun je hier downloaden:

Voor meer informatie, neem contact opmet de salesafdeling via 035 646 5800 of sales@imediate.nl.

Entertainment Business
Entertainment Business verschijnt zesmaal per jaar in een oplage van 2.450 exemplaren. Cruciaal in het bereik van het magazine zijn de collectieve abonnementen met alle relevante home-entertainmentretailorganisaties. Daarmee bereikt Entertainment Business elke editie bijna 1.000 winkelvloeren in de Benelux. Daarnaast ontvangen meer dan 100 mediaredacties het magazine en de nieuwsbrief, waarmee Entertainment Business indirect de nodige invloed uitoefent op de redactionele agenda’s van uiteenlopende vak- en consumentenpublicaties.

EB Live
EB Live is de multimediale vakuitgave voor en van de live-entertainmentindustrie en bericht over nationale en internationale ontwikkelingen op alle mogelijke interessegebieden van deze branche. Voorgaande uitgave verschijnt zesmaal per jaar met een oplage van 3.250 exemplaren als onderdeel van vaktitel Entertainment Business, met in totaal twaalf magazines per jaar, een online portal, sociale kanalen en een dagelijkse nieuwsbrief.

Entertainment Business nieuwsbrief
Verschijnt elke maandag, woensdag en vrijdag om 13:00 uur.

EB Live-nieuwsbrief
Verschijnt elke dinsdag en donderdag om 13:00 uur.

www.entertainmentbusiness.nl
Het onlineplatform wordt dagelijks geactualiseerd; voor advertentiemogelijkheden zie onze bovenstaande infosheets.

EB Festival Guide 
Verschijnt jaarlijks begin januari in een oplage van ruim 7.500 stuks en bevat een overzicht van alle muziekfestivals in de Benelux en de belangrijkste Europese festivals. Als onderdeel van de vakuitgave Entertainment Business bevat de EB Festival Guide uitgebreide informatie over alle relevante populaire muziekfestivals in de Benelux en een overzicht van alle belangrijke Europese festivals. Het aantal in de gids opgenomen festivals is wederom uitgebreid, in totaal zijn er ruim 1.000 festivals opgenomen. Daarmee wordt de EB Festival Guide 2019 opnieuw de compleetste en omvangrijkste festivalgids van de Benelux.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over mogelijkheden en tarieven, bekijk de EB Festival Guide-pagina of neem contact op met de salesafdeling van iMediate (sales@imediate.nl/035 646 5800):