EB Magazines

         

Entertainment Business is dé vakuitgave voor de home- en live-entertainmentbranche. De redactie is afgestemd op de informatiebehoefte van retailorganisaties (hoofdkantoren en alle daaraan gelieerde winkelvloeren), festivalorganisatoren, podiauitbaters, evenementenmakers en professionals die dagelijks bezig zijn met de productie, marketing, promotie en distributie van fysiek, digitaal en live-entertainmentproduct.

Gezien onze ambitie op het gebied van live-entertainment heeft Entertainment Business besloten om met ingang van december 2013 ook de live-entertainmentindustrie weer een eigen podium te bieden door middel van de nieuwe vakuitgave EB LIVE, net als binnen het voormalige EB LIVE Magazine het geval was.

Entertainment Business verschijnt in totaal dertien keer per jaar, onderverdeeld in zes reguliere uitgaves, een EB Gamespecial en zes edities van EB Live. Daarnaast brengt Entertainment Business jaarlijks de EB Festival Guide uit, het meest complete festivalnaslagwerk voor de professional.

Bekijk hieronder eerder verschenen edities van Entertainment Business en EB Live.

Geïnteresseerd in een abonnement? Bekijk hier voor alle abonnementsvormen.