Voice Of Holland-zangeres Leonie sluit deal met Cloud 9

maandag 28 februari 2011 - 11:15

Zangeres Leonie Meijer heeft een overeenkomst gesloten met Cloud 9 Music. Zij is de eerste artiest afkomstig uit The Voice Of Holland die een contract sluit met een externe platenmaatschappij.

Het debuutalbum van Meijer moet na de zomer verschijnen. De komende maanden gaat ze met diverse schrijvers en producers de studio in. Na haar huidige single met Jeroen van der Boom, die momenteel op de tweede plaats staat in de Single Top 100, staat een solosingle in de planning. Eerder scoorde ze al een top 3-hit met Lost In Yesterday. Volgens Cloud 9 was dat na de releases van Ben Saunders de best verkopende Voice-single.

Behalve een overeenkomst met Cloud 9 heeft de zangeres ook een boekingsovereenkomst gesloten met AT Productions. AT-onderdeel Het Boekingsburo gaat haar boekingen verzorgen.

Eerder sloten Ben Saunders, Kim de Boer en Lenny Keylard, allen deelnemers aan het programma The Voice Of Holland, een contract met 8ball Music, dat de eerste keus heeft wat The Voice-deelnemers betreft.

Cloud 9 verbreedt zijn palet met de komst van Meijer. Bovendien sloot de independent vorige week ook al een overeenkomst met Ali B’s SPEC Entertainment.

Op de foto van links naar rechts: Tony van de Berkt (8ball), Leonie Meijer, Raymond van Vliet (Cloud 9) en  Robin van Beek (8ball).