Bol.com grote winnaar bij Thuiswinkel Awards

vrijdag 30 maart 2012 - 08:30

Met vier prijzen is de webwinkel bol.com de grote winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards. De webwinkel ontving de awards in de categorin boeken & tijdschriften, cd’s, dvd’s & games, speelgoed en warenhuizen.

In een persbericht noemt Daniel Ropers, managing director bij bol.com, het een eer om de awards te winnen. “Dat de thuiswinkelende consument bol.com waardeert, maakt ons trots. We doen er elke dag alles aan om onze klanten de beste winkel van Nederland en België te bieden met een steeds groter aanbod van artikelen en diensten.”

Om het winnen van de consumentenprijs te vieren, worden bestellingen vanaf vandaag tot en met donderdag 5 april gratis verzonden.

In februari en begin maart vond het vooronderzoek plaats waarbij consumenten de mogelijkheid hadden alle deelnemende webwinkels te beoordelen. In maart brachten consumenten een stem uit op hun favoriete webwinkel. De winnaars zijn tot stand gekomen op basis van de kwalitatieve beoordeling in combinatie met het aantal stemmen van de consumenten.

De complete lijst is hier te zien.