More Entertainment gaat op in nieuw pr-bureau Upstars

vrijdag 22 februari 2013 - 14:46

More Entertainment, het pers-, promotie- en marketingbedrijf van Kurt Frederickx,  slaat de handen ineen met Universal Music promotie- en productmanager Peter Mariën. Samen hebben zij het nieuwe pr- en communicatiebureau Upstars opgericht. 

Voor dit nieuwe bedrijf slaat Kurt Frederickx de handen in elkaar met Peter Mariën. Hij was tot voor kort actief als product- en promotiemanager bij Universal Music / ARS Entertainment.

In 2009 startte Kurt Frederickx met het pers-, promotie- en marketingbureau More Entertainment. Het bureau verzorgde de pr- en communicatie voor artiesten als De Romeo’s, Jan Smit, Nick & Simon, 3JS en een groot aantal concerten en evenementen.

Upstars zal zich in de entertainmentsector situeren tussen de platenfirma's, management- en boekingskantoren en concertorganisatoren.

Frederickx: “Het is duidelijk dat promotie doen anno 2013 helemaal anders is dan pakweg tien of twintig jaar geleden. We leven ondertussen in een digitaal tijdperk, de integratie van de sociale media zijn ook een vast gegeven. Het is belangrijk voor een artiest of een merk dat je met een goed plan van aanpak het verschil kan maken. Communicatie en pr blijven een belangrijke schakel in de succesvolle ontwikkeling van merken en verhalen. Vandaar dat wij ook op lange termijn onze merken en artiesten intens gaan begeleiden en ondersteunen.”