Fuck Buttons en Suuns toegevoegd aan line-up Best Kept Secret

woensdag 06 maart 2013 - 11:00

De line-up van de eerste editie van het Best Kept Secret Festival is uitgebreid met Fuck Buttons, Suuns, Bloc Party, Savages, Black Dice, King Krule en Danny Brown.

De organisatie heeft deze namen niet op de gebruikelijke manier bekendgemaakt. Deze artiesten zijn vanochtend toegevoegd aan de Spotify-playlist van het Best Kept Secret-festival, zo ontdekte muzieksite Kicking The Habit.

De line-up van het festival in Hilvarenbeek bestaat verder uit onder anderen Agnes Obel, Indians, Mozes And The Firstborn, Belle & Sebastian, The Maccabees, Swans, Balthazar, Modest Mouse, Temples, Wave Machines en Efterklang.

Als headliners zijn Arctic Monkeys, Sigur Rós, Portishead, Alt-J aangetrokken. In totaal zullen er meer dan 50 acts op drie podia optreden.

Best Kept Secret vindt plaats op het evenemententerrein van Event Center Beekse Bergen op 21, 22 en 23 juni. Een passe-partout voor drie dagen kost €99, dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag kosten respectievelijk €49, €59 en €59. Een campingticket voor drie overnachtingen met je eigen tent kost €19.

Alle bungalows en blokhutten op vakantiepark Beekse Bergen zijn inmiddels verhuurd tijdens het weekend van Best Kept Secret.