Konami verhuist Europees hoofdkantoor naar Engeland

maandag 04 maart 2013 - 14:23

Game-uitgever Konami Digital Entertainment verhuist zijn Europese hoofdkantoor begin april van Frankfurt naar het Engelse Windsor. 

Vanaf 1 april zal Konami Digital Entertainment B.V. in Windsor fungeren als Europees hoofdkantoor. De lokale kantoren in Frankrijk, Duitsland en Spanje blijven bestaan. Het al bestaande Konami-kantoor in het Verenigd Koninkrijk verhuist ook naar de nieuwe Windsor-locatie.

‘Dankzij deze stap is het mogelijk om nauwer samen te werken met de consument binnen elk grondgebied en om meer gelokaliseerde producten en diensten aan te bieden’, aldus Konami.

Shinji Hirano, president van Konami Digital Entertainment GmbH: ‘’Deze stap kondigt een opwindend nieuw hoofdstuk voor Konami aan. Door de nieuwe manier van werken, kunnen we een meer gepersonaliseerd engagement aanbieden aan onze consumenten in Europa. We kijken er naar uit de uitdagingen van een veranderende markt aan te gaan.’’

De Japanse game-uitgever Konami is bekend van games als Castlevania en Pro Evolution Soccer. Vorige maand verscheen de actiegame Metal Gear Rising: Revengeance.