Sky Radio gaat samenwerking met Cosmox aan

woensdag 06 maart 2013 - 14:55

Sky Radio richt zich vanaf vandaag actief op de verkoop van entertainmentproduct. Vanaf de SkyRadio.nl website is een actieve link gemaakt naar de Sky Radio webshop van e-tailer Cosmox.

Sky Radio had eerder een samenwerking met Bol.com met betrekking tot de verkoop van cd’s en dvd’s (onder meer middels het inmiddels niet meer actief zijnde Skyvoordeel.nl initiatief), maar had niet eerder de beschikking over een eigen webwinkel. Met de start van de eigen webwinkel heeft men de ambitie om van Skyradio.nl is hét startpunt voor de aanschaf van muziek, films en boeken zonder verzendkosten. Via Cosmox zijn vanuit de Sky Radio webshop 600.000 boeken, cd’s, dvd’s en games beschikbaar. Sky Radio start de webshop met als openingsaanbieding 5 euro korting op de dvd of Blu-ray van Bond-film Skyfall.

Sky Radio werd eerder dit jaar gemeten als de grootste radiozender van Nederland. Er luisterden in de meetperiode (december 2012/januari 2013) ruim 3,7 miljoen verschillende mensen naar de zender. De afstand met de nummer twee van Nederland is daarmee uitgegroeid tot 500.000 verschillende luisteraars. Sky Radio Group CEO Philip Alberdingk Thijm: “Zowel Classic FM, Radio Veronica als Sky Radio heeft weer een geweldige groei laten zien. Alweer cijfers om trots op te zijn! Dit is voor ons hele team een fantastische prestatie. We zijn erg blij dat Sky Radio 3,7 miljoen luisteraars een plezier doet met onze programmering.”