Don Diablo en Daniel Cross laatste aanvulling op programma Buma Music In Motion

maandag 29 april 2013 - 13:47

De Nederlandse dj/producer Don Diablo en muziekconsultant Daniel Cross zijn de laatste namen die toegevoegd zijn aan het programma van Buma Music In Motion. 

Tijdens het seminar Music In Motion gaat Don Diablo dieper in op zijn ervaringen met advocaten. De dj/producer maakte muziek voor televisieseries als CSI en reclamecampagne voor Blackberry. Diablo neemt deel aan het panel Lawyers Just Want To Have Fun.

Samen met verschillende Nederlandse componisten is muziekconsulent Daniel Cross te zien bij het panel Artist and Brands: Hitting The Charts. Cross werkte eerder met merken als Adidas en Tommy Hilfiger.

Buma Music In Motion vindt 16 mei plaats in Pakhuis Willem De Zwijger in Amsterdam en is als conferentie specifiek gericht op mediacomponisten en producenten. De conferentie slaat een brug tussen muziek en de wereld van de games, film, commercials en meer, met workshops, keynotes en paneldiscussies over muziekgebruik in de media. Het complete programma is hier te vinden.

In het meinummer van Entertainment Business, dat afgelopen week bij abonnees is afgeleverd, staat een volledige Buma Music in Motion-special.