Agents Of S.H.I.E.L.D. exclusief op vod-platform KIJK.nl

maandag 30 september 2013 - 09:23

KIJK.nl, het video-on-demand platform van SBS6, Net5 en Veronica, biedt kijkers de mogelijkheid om de nieuwe Amerikaanse serie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. een dag na de Amerikaanse première te bekijken. Volgende maand volgen nog meer nieuwe series.

De serie Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. is een groot succes in Amerika. De eerste aflevering werd door meer dan 12 miljoen mensen bekeken. In Nederland wordt de serie volgend voorjaar ook op Veronica uitgezonden, maar de eerste aflevering is in Nederland al via vod verkrijgbaar op KIJK.nl. Volgende episodes zijn een dag na de Amerikaanse uitzending via KIJK.nl te zien.

Het platform zet niet alleen in op Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. In oktober worden ook het tweede seizoen van Arrow, het vijfde seizoen van The Vampire Diaries en het eerste seizoen van The Originals op eenzelfde manier aangeboden. Iedere aflevering kost € 2,49 en is voorzien van Nederlandse ondertiteling.

KIJK.nl gaat hiermee de concurrentie aan met HBO Nederland. Deze betaalzender programmeert ook een dag na de Amerikaanse uitzending een aantal populaire Amerikaanse televisieseries.