Don Diablo maakt track voor nieuwe Batman-game

dinsdag 15 oktober 2013 - 09:42

Speciaal voor de release van Batman: Arkham Origins heeft dj Don Diablo een track en een videoclip gemaakt. Don Diablo - Origins gaat op vrijdag 18 oktober in première tijdens het Amsterdam Dance Event.

Voor Don Diablo is de samenwerking met Warner en Batman een jongensdroom. “Ik was als klein jongetje al een fervente gamer en computerfreak. Als je daarbij optelt dat ik vroeger niets liever wilde dan Batman zijn, ik had zelfs mijn eigen cape, dan snap je wel dat deze samenwerking voor mij echt een jongensdroom is die uitkomt.”

In de videoclip zitten de woorden Hexagon en Origins verborgen. Kijkers die deze woorden in de clip vinden, kunnen die middels een prijsvraag op de website van MTV invoeren. De snelste inzenders maken kans op een prijzenpakket bestaande uit een Collector’s Edition van Batman: Arkham Origins, diverse goodies en tickets voor de Hexagon-tour van Don Diablo. De wedstrijd start 18 oktober. Deelnemen kan tot en met 8 november.

Batman: Arkham Origin is vanaf 25 oktober beschikbaar voor PS3, Xbox 360, Wii U en pc. Hier alvast een teaser van de videoclip.

Bekijk video