Gratis track Me & Mr. Jansen bij Sleeve Music

dinsdag 02 december 2014 - 09:51

Het Nederlandse duo Me & Mr. Jansen geeft rondom de kerst een nummer weg via het onlinekanaal Sleeve Music. Op 10 januari verschijnt de eerste ep van het tweetal via 8ball Music.

Me & Mr. Jansen is de eerste band in het Upcoming Artist Channel van de muziek-app Sleeve Music. In de week voor kerst lanceert de band een nieuw nummer via de app. Deze is kosteloos te downloaden. 8ball Music brengt begin januari de eerste EP van Me & Mr. Jansen uit.

Volgens Sleeve Music ceo Maarten-Jan Vermeulen is dit een eerste stap in de samenwerking met nieuwe artiesten. “Ons zwaartepunt ligt op dit moment vooral op edm. Door de samenwerking met Me & Mr. Jansen laten we zien dat singer-songwriters ook passen bij Sleeve Music. Wij roepen dan ook iedere band of zanger in dat genre op om contact op te nemen. Sleeve is namelijk een uitstekende manier om je groep of muziek te lanceren.”

Met Sleeve Music kan de gebruiker nieuwe muziek ontdekken en beluisteren. Op basis van een profiel geeft Sleeve suggesties over artiesten en genres. De muziek komt van sociale diensten als Soundcloud en YouTube. Ook wordt er samen gewerkt met de muziekdienst MixRadio. Hierdoor zijn er 32 miljoen tracks via Sleeve Music te beluisteren.

De app is beschikbaar op het Windows-platfom en sinds deze week ook voor iOS. Begin volgend jaar volgt de introductie van de Android-app.

De dienst kent wereldwijd 350.000 gebruikers. De verwachting is dat daar voor het einde van 2014 nog 150.000 bijkomen.