Robeco verlengt partnership met Koninklijk Concertgebouw

vrijdag 06 februari 2015 - 15:17

Robeco en Het Koninklijk Concertgebouw zullen ook de komende drie jaar de Robeco SummerNights organiseren. De samenwerking tussen beide partijen loopt al sinds 1988. 

Roderick Munsters, CEO van Robeco: “Ik ben uitermate trots op de Robeco SummerNights die al sinds jaar en dag een zeer eigen en stabiele plaats innemen in het groeiende aanbod aan zomerfestivals. De programmering is ieder jaar zomers en anders, maar de kwaliteit en de toegankelijke aard van de concerten zijn een herkenbaar gegeven. Inmiddels al zevenentwintig jaar.”

Simon Reinink, algemeen directeur van Het Concertgebouw: ‘Wij zijn enorm opgetogen met het voorzetten van onze succesvolle samenwerking met Robeco. Muziek verbindt ons met elkaar. Met Robeco en met ons publiek. Bij de Robeco SummerNights zien we dit terug in het gevarieerde publiek dat in de zomer Het Concertgebouw bezoekt. De SummerNights Live! evenementen rondom de concerten verbinden publiek en musici met elkaar in een informele setting. Daarnaast staan er dit jaar veel musici op het podium met een sterke onderlinge (familie)band. Het Concertgebouw, dat voor 95% privaat is gefinancierd is, prijst zich buitengewoon gelukkig met Robeco als trouwe sponsor van dit jaarlijkse evenement.”

De Britse singer-songwriter Laura Mvula opent met het Metropole Orkest op zaterdag 27 juni de 27e editie van de Robeco SummerNights. Tussen 27 juni en 30 augustus vinden er meer dan 80 concerten plaats.