Sleeve Music nu beschikbaar voor Android-gebruikers

maandag 16 februari 2015 - 13:06

De officiele Android-versie voor Sleeve Music verschijnt deze week. De muziek-app is nu beschikbaar voor de drie grootste mobiele besturingssystemen.

Na Windows en iOS is Sleeve Music deze week nu ook officieel beschikbaar voor Android. Dit moet de bekendheid van de muziekapp ten goede komen, meent CEO en oprichter Maarten-Jan Vermeulen. “Het was oorspronkelijk de bedoeling om eind vorig jaar met het nieuws te komen dat Sleeve wereldwijd 500.000 gebruikers had. Dat is jammer genoeg niet gelukt. Naar verwachting passeren we dit hoogtepunt eind deze maand. Wij zijn er zeker van dat nu Sleeve Music beschikbaar is voor elk mobiel platform de populariteit van de app enkel groter gaat worden. Daarnaast zijn we in overleg met een aantal grote merken die interesse hebben om iets te doen in onze app.”

Met Sleeve Music kan de gebruiker nieuwe muziek ontdekken en beluisteren. Sleeve geeft suggesties over artiesten en genres. De muziek komt van sociale diensten als Soundcloud en YouTube. Ook wordt er samengewerkt met de muziekdienst MixRadio waardoor er 32 miljoen tracks via Sleeve Music zijn te beluisteren.