Samenwerking tussen VSI en Wim Pel Productions

maandag 22 juni 2015 - 13:51

Wim Pel Productions (WPP) en VSI gaan nauw met elkaar samenwerken. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend, en VSI heeft een substantieel belang genomen in het in dubbing gespecialiseerde bedrijf.

VSI, dat wereldwijd ondertitel- en dubbingdiensten aanbiedt, kan door de samenwerking nu ook in Nederland beschikken over dubbingstudio's, terwijl WPP haar internationale oriëntatie intensiveert. Beide bedrijven vullen elkaar sterk aan en kunnen samen een nog breder aanbod aan diensten leveren.

"Dit is voor zowel VSI als WPP een match made in heaven en een grote sprong voorwaarts", zegt Ron van Broekhoven, de directeur VSI Nederland. "Ik heb altijd bewondering gehad voor de prachtige producties die WPP aflevert en het doet me veel plezier daar nu deel van uit te mogen maken."

"Omdat we steeds meer internationaal opereren was er grote behoefte aan een vaste partner met een groot internationaal netwerk in plaats van 'steeds wisselende contacten'. De samenwerking met VSI geeft ons zekerheid voor de toekomst en markeert tevens een wisseling van de wacht", vult WPP-directeur Jeroen Pel aan.

Met dat laatste bedoelt Pel het terugtreden van oprichter Wim Pel. Het management wordt overgenomen door Birgit Schoolmeesters, die commerciële zaken behartigt, en de algemene leiding ligt bij Jeroen Pel. Verder gaat Martin Hoek, de commercieel manager bij VSI, zich voor VSI en WPP richten op de internationale (dubbing)markt.