Ziggo Dome vormt decor van Europa’s grootste verffeest

vrijdag 17 juli 2015 - 11:28

Neonsplash organiseert op zaterdag 7 november het grootste verffeest van Europa in de pas verbouwde Ziggo Dome. Tijdens het acht uur durende dance-event danst het publiek in meer dan 15.000 liter neonverf.

Na uitverkochte edities in de Heineken Music Hall en de Amsterdam RAI staat Neonsplash dit jaar voor het eerst in de Ziggo Dome. Danny Damman, directeur commerciële zaken bij Ziggo Dome: “De afgelopen jaren hebben we veel kleurrijke evenementen mogen huisvesten maar dit evenement spant natuurlijk de kroon.”

De Nederlandse organisator Elwin Stevelink: “Bij Neonsplash is alles gericht op de beleving. We willen de bezoeker iets bijzonders geven. Daarbij maken wij onze bezoekers onderdeel van de show door ze onder te dompelen in neonverf die oplicht onder het UV-licht. Dat levert een prachtig gezicht op, maar bezoekers vinden het vooral heerlijk om zich helemaal uit te leven met elkaar. Dit alles gebeurt onder begeleiding van dj’s en een show vol acrobatiek en special effects."

In 4,5 jaar tijd heeft het concept al bijna 500.000 bezoekers getrokken tijdens events in heel Europa. Het concept is ook georganiseerd in het Midden-Oosten, Azië en Zuid-Amerika. In Nederland hebben 80.000 bezoekers de 16 Neonsplash-shows bezocht.

De kaartverkoop voor het event in Ziggo Dome start op dinsdag 28 juli om 19:00 uur via www.neonsplash.com.