Retailers kijken vooruit naar het najaar (2): HOE in Kampen

woensdag 14 september 2016 - 14:24

Na de relatief rustige zomerperiode staat het najaar van 2016 voor de deur. Wij vroegen een aantal retailers om in hun glazen bol te kijken en ons te vertellen naar welke producten zij het meest uitkijken en wat de commerciële hoogtepunten gaan worden. Vandaag: Nardus Koster, mede-eigenaar House of Entertainment in Kampen.

House of Entertainment (HOE) is sinds eind 2013 te vinden in het hartje van Kampen. De winkel is opgericht door Willem Jan Westendorp en Nardus Koster, die beiden hun sporen hebben verdiend bij Free Record Shop.

Nardus Koster: “We verwachten veel van de nieuwe Call of Duty, maar die wordt misschien wel afgetroefd door Battlefield 1. Daar hebben we namelijk meer pre-orders van ontvangen dan van Call of Duty. Uiteraard gaat FIFA 17 het ook goed doen, daar komen de mensen toch wel voor.”

“Qua films verwacht ik veel van Now You See Me 2. Verder kijk ik persoonlijk uit naar de nieuwe Bourne, al gaat dat met de Blu-ray- en dvd-release krap worden, maar ik denk dat een najaarsrelease er nog inzit. Jason Bourne ga ik natuurlijk eerst nog wel in de bioscoop kijken. Wat betreft muziek is het moeilijker te zeggen – ik heb nog niet heel goed zicht op. We blijven het overigens heel goed doen met vinyl. Dat verkoopt over de hele breedte van het assortiment.”