Call of Duty World League uitgebreid met vier Europese events

dinsdag 10 januari 2017 - 14:47

Met de wereldwijde groei van de Call of Duty World League (CWL) zijn vier Europese events toegevoegd aan het e-sports-toernooi. De nieuwe evenementen zijn CWL London (28-29 januari), CWL Paris Open (17-19 februari), CWL Birmingham Open (14-16 april) en CWL Sheffield Open (23-25 juni).

De CWL events in Londen, Birmingham en Sheffield zijn verbonden aan de Europese Call of Duty-competitie als officiële stops op de weg naar het CWL Championship, het grootste CWL evenement van het jaar. Naast deze events voor Europese teams, biedt het CWL Paris Open teams van over de hele wereld de kans om in Parijs een gooi te doen naar een deel van de prijzenpot van 100.000 dollar en CWL Pro Points.

Tijdens het eerste seizoen van de Call of Duty World League waren er meer dan duizend deelnemende teams, het Amerikaanse Team EnVyUs werd kampioen door het Europese Splyce te verslaan. De toernooien realiseerden meer dan 100 miljoen views waarin ruim 1,1 miljard minuten aan uitgezonden content werden gevolgd.

De Call of Duty World League is te volgen via MLG.TV, het YouTube-kanaal van MLG en in-game (IW PS4) via de Live Event Viewer.