Hanneke Bannink gestart als Head of Legal bij Cloud 9 Music

dinsdag 10 januari 2017 - 11:11

Hanneke Bannink is vanaf deze week begonnen bij Cloud 9 Music als Head of Legal & Business Affairs. Zij zal tevens deel uitmaken van het managementteam van Cloud 9.

Bannink werkte eerder negen jaar als senior legal counsel bij Stage Entertainment, waarbij ze zich vooral richtte op intellectueel eigendom en arbeidsrecht. Ook was ze als entertainmentadvocaat werkzaam bij Van Kaam advocaten in Amsterdam en werkte ze bij de independents Play it Again Sam en Jive/Zomba.

Hanneke Bannink: "Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe uitdaging bij Cloud 9 Music, want de muziekindustrie blijft toch de allerleukste industrie om in te werken!"

Raymond van Vliet, managing director Cloud 9: "Op de afdelingen records, royalties, publishing en finance hebben we al zeer ervaren krachten en met de komst van Hanneke hebben we deze ervaring en kwaliteit nu ook ingevuld op juridisch vlak. Bovendien is Hanneke ook op muzikaal vlak zeer ervaren met een brede muziekkennis. Ze draaide zelfs ooit in het voorprogramma van de Spice Girls in GelreDome!"