Electronic Arts kondigt tweede editie EA PLAY aan

donderdag 19 januari 2017 - 14:05

Het vorig jaar voor het eerst gehouden EA PLAY krijgt een vervolg. Het evenement vindt plaats van 10 tot en met 12 juni in het Hollywood Palladium in Los Angeles, en is via een livestream wereldwijd te volgen. 

EA PLAY 2017 verbindt aanwezige spelers en online kijkers met de beste nieuwe games van Electronic Arts via live-uitzendingen, community-content, competities en meer, staat in een verklaring. Aanwezigen krijgen onder meer de kans om zelf games uit te proberen, ook kunnen ze kijken naar liveoptredens.

Via de livestream krijgen kijkers uitgebreide informatie over verwachte games en ervaringen van EA, en van content van de beste creatieve geesten van de community. EA PLAY 2017 biedt spelers, contentmakers, media, branchepartners en anderen een netwerk van ervaringen om een wereld van speelplezier te vieren.

EA PLAY werd vorig jaar voor het eerst gehouden. De gamesuitgever had toen geen stand op E3, en koos er in plaats daarvan voor om een eigen evenement te organiseren. Meer informatie over EA PLAY wordt de komende weken en maanden naar buiten gebracht, onder meer via de website van EA, Facebook en Twitter.