Thomas Acda spreekt voice-over March of the Penguins 2 in

donderdag 09 maart 2017 - 14:17

Thomas Acda spreekt de Nederlandse voice-over in van March of the Penguins 2. De documentaire wordt door distributeur September Film op 20 april uitgebracht in de bioscoop.

In March of the Penguins 2 voert regisseur Luc Jacquet de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica. Ditmaal volgen we een jonge pinguïn die op het punt staat zijn eerste grote reis te maken, vol gevaar en obstakels. Het vervolgverhaal vertelt de lotsbestemming van één pinguïn, wiens krachtige en mysterieuze instincten hem in staat stellen om te overleven. 

Thomas Acda: “Ik vind natuurfilms nog veel mooier en leuker dan normale films. Als kind wilde ik Jacques Cousteau worden. Ik denk dat het inspreken van een natuurfilm het hoogst haalbare is voor mij om deze droom te vervullen.”

March of the Penguins 2 is de opvolger van de succesdocumentaire March of the Penguins uit 2005,  die een Oscar voor Beste Documentaire won. De dvd-release van March of the Penguins stond in 2006 in de top 10 va bestverkochte dvd’s in Nederland. 

Bekijk video