Brabanthallen 's-Hertogenbosch aan vooravond van grote uitbreiding

woensdag 15 maart 2017 - 11:13

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gaat flink uitbreiden. Het U-vormige middenterrein van ruim 7.000m2 wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak. Dit moet een grote centrale entree en ontmoetingsruimte worden. De verbouwing start medio april 2017.

Beurzen en evenementen in de Brabanthallen kunnen tijdens de verbouwing gewoon doorgang vinden. De uitbreiding is mede een gevolg van het succes van Indoor Brabant, het internationale paardensportevenement met ruim 70.000 bezoekers dat jaarlijks in Brabanthallen 's-Hertogenbosch plaatsvindt. De hoofdentree krijgt de naam 'Gerrit-Jan Swinkels hal', een eerbetoon aan de drijvende kracht achter Indoor Brabant, die in 2015 op 67-jarige leeftijd overleed.

Robert van Overdijk, namens directie Brabanthallen 's-Hertogenbosch, is er van overtuigd dat deze uitbreiding Brabanthallen als locatie voor diverse internationale beurzen en evenementen nog meer op de kaart zet: "Deze nieuwe hoofdentree gaat veel waarde toevoegen. Het biedt ons de kans om gasten van de diverse beurzen en evenementen de beste service te bieden in een prachtige ambiance."

Eind september 2017 wordt de nieuwe Hoofdentree van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in gebruik genomen.

Brabanthallen 's-Hertgenbosch is met 44.000 m2 een van de grootste evenementenlocaties van Nederland en onderdeel van Libéma.