Jubileumconcert André Rieu live te zien in 60 bioscopen

donderdag 13 april 2017 - 09:53

Op 22 en 23 juli is het jubileumconcert van André Rieu te zien in ruim 60 bioscopen in heel Nederland. De voorverkoop is vandaag begonnen.

Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Om dat te vieren wordt zijn concert via satelliet op zaterdag 22 juli (20:00 uur) en zondag 23 juli (15:00 uur) in 60 bioscopen in heel Nederland vertoond. Speciaal voor deze jubileumeditie is komiek en presentator André van Duin aangesteld als gastheer van André in Cinemas. Hij verzorgt het voorprogramma en interviewt André Rieu zodra hij van het podium stapt.

André Rieu: “Toen ik het Johann Strauss Orkest in 1987 oprichtte, waren er slechts twaalf orkestleden - nu staan er meer dan zestig mensen op het podium. Hoewel er veel is veranderd, is één ding nooit veranderd: de vreugde van het samen spelen, of het nu in een kleine groep is of een groot orkest. We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons 30-jarige jubileum vieren. Het wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke, magische avond en ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken.”

André in Cinemas wordt geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Piece of Magic Entertainment en is te zien in de bioscopen van onder meer Pathé Cinemas, Vue Nederland en Kinepolis.