MassiveMusic en The Next Web organiseren eerste Music Summit

donderdag 20 april 2017 - 11:26

Techfestival TNW Conference en internationaal muziekbureau MassiveMusic presenteren op 19 mei de eerste editie van Music Summit, een speciaal gecureerd programma op het snijvlak van muziek, technologie en innovatie.

De drie uur durende Music Summit vindt plaats op de tweede dag van TNW Conference en bestaat uit een combinatie van technologie-ondernemers en muziekpioniers. Op het programma staan sprekers als Hardwell (dj, record producer), Poppy Crum (Chief Scientist, Dolby Labs), Molly Neuman (Head of Music, Kickstarter), Colin Benders (musician, composer, producer) en Henry Daw (UI/UX Sound Specialist).

Het doel is om zowel de top van de creatieve sector als de technologiebranche te inspireren met verhalen die zijn voortgekomen uit een samensmelting van muziek en technologie. Naast inspiratie en entertainment zal de summit inzicht geven in de strategische en emotionele rol die muziek biedt voor merken. Van de 15.000 bezoekers zal er ruimte zijn voor 1.000 mensen om aanwezig te zijn en online wordt het nog eens getoond aan een miljoenenpubliek.

TNW Conference brengt 15.000 van 's werelds topleiders, entrepreneurs, talenten, venture capitalists en experts samen en biedt daarmee business development, inhoudelijke kennis en netwerkmogelijkheden verspreid over vier podia en 300 exposanten. Tijdens het tweedaagse evenementen vinden verder meer dan meerdere side events plaats over de toekomst van technologie, innovatie, marketing & communicatie en verbeelding.

TNW Conference vindt plaats op 18 en 19 mei in het Westerpark in Amsterdam. Kaarten zijn te koop via de website van TNW Conference.