Netflix genomineerd in vier categorieën voor De Beste Social Awards Business

maandag 08 mei 2017 - 10:22

Netflix is in vier categorieën genomineerd voor De Beste Social Awards Business, de zakelijke variant van De Beste Social Awards.

Netflix is genomineerd in de categorieën Beste Inhaker, Beste Video, Best Design en Beste Story. De streamingdienst is het enige entertainmentbedrijf dat kans maakt op een award.

De organisatie heeft vorige maand een record aan inzendingen ontvangen voor De Beste Social Awards Business. Er kwamen dit jaar 333 betaalde inzendingen binnen in de elf verschillende categorieën, wat een stijging betekent van 40 procent ten opzichte van vorig jaar. De populairste categorieën in aantallen bleken Beste Inhaker (68 inzendingen), Beste Campagne (63 inzendingen) en Beste Video (52 inzendingen). Bij de vijf nieuwe categorieën werd voor Beste Pagina en Beste Innovatie het meest ingezonden.

Initiatiefnemer Diederik Broekhuizen: "We ontvingen dit jaar een recordaantal inzendingen en daar zijn prachtige nominaties uit voortgekomen. De jury koos dit jaar voor hele creatieve content, die niet alleen origineel en innovatief was, maar ook echt impact hadden in Nederland. Het zijn zeer herkenbare, breed gedragen campagnes en berichten.”

De prijzen worden donderdagmiddag 8 juni in Amsterdam uitgereikt. Aansluitend vindt de feestelijke uitreiking plaats van de awards die door het publiek zijn bepaald. 

Alle genomineerden zijn hier te vinden.