BLØF voor derde keer naar Ziggo Dome

woensdag 17 mei 2017 - 10:27

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat werd vanochtend bekendgemaakt door radio-dj Mattie in het ochtendprogramma van Q-Music.

Het is de derde keer dat BLØF op het podium staat van de Ziggo Dome. In 2012 en 2014 speelde de band al eens voor een uitverkochte zaal. De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album 'AAN', dat op 19 mei verschijnt.

"Wij vinden 'AAN' onze meest kleurrijke plaat sinds 'Umoja'. We zijn ontzettend trots op dit album en we kijken ernaar uit om met een hele vette show weer terug te komen naar de Ziggo Dome. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen", aldus zanger Paskal Jakobsen.

BLØF brak door met de single 'Liefs uit Londen' en scoorden sindsdien talloze hits. De band heeft twaalf studio-albums uitgebracht en sleepte vele muziekprijzen in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks het meerdaagse festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band. Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF.

De kaartverkoop voor de show start vrijdag 19 mei om 10:00 uur via www.blof.nl.