Livestream The Best of Armin Only trekt bijna 5 miljoen kijkers

maandag 15 mei 2017 - 14:44

De livestream van The Best Of Armin Only, dat te zien was via arminonly.tv, Facebook live en RTL 4, is door 4.829.000 mensen bekeken. De twee uitverkochte concerten in Amsterdam ArenA werden bezocht door in totaal 80.000 bezoekers.

Armin van Buuren vierde zijn twintigjarige jubileum met twee shows. Op het podium werd de Nederlandse dj live bijgestaan door maar liefst 22 artiesten, 45 dansers, tien acrobaten, vier trampolinespringers en een 56-koppige drumband.

"Ik sta nog steeds te trillen op mijn benen", zegt Armin van Buuren in een verklaring. "Deze show, dit publiek... Het was in één woord fantastisch. Eigenlijk vind ik het ontzettend jammer dat het er alweer op zit, maar ik heb écht intens genoten. Ik wil graag iedereen bedanken voor alle support en al het werk dat zij hebben verricht, mijn fans natuurlijk en uiteraard ook ALDA, 250K, DLP, Armada en Corrino Media Group. 'The Best Of Armin Only' is niet van mij alleen; het is een onvergetelijk hoogtepunt van ons samen."

Voor aanvang van de tweede show in de Amsterdam ArenA, lanceerde Armin van Buuren zijn 'The Best Of Armin Only'-album. Het album vat Armin van Buurens voorgaande 'Armin Only'-shows in muzikale zin samen en bevat ook de nieuwe muziek uit 'The Best Of Armin Only'. Het album is ook verkrijgbaar als special box, met – naast de twee cd's – vier fotokaarten, een unieke sound box en 56 pagina's aan exclusief fotomateriaal.

Organisator ALDA noemt The Best Of Armin Only 'zonder meer Armin van Buurens grootste soloshow en daarmee ALDA's grootste indoor productie ooit'.