Vier nieuwe projectleiders voor TSC Crowd Management

woensdag 17 mei 2017 - 10:25

Martijn Boerhof, Bram den Hartog, Egbert Plas en Oebele Teitsma hebben met goed gevolg hun traineeship bij TSC Crowd Management doorlopen. Ze zijn vervolgens aangenomen als projectleiders bij het evenementenbedrijf.

De afsluiting van het traineeship werd gedaan aan de hand van een korte toespraak van de directeur Nederland, Jacques Does van TSC Crowd Management, waarop de projectleiders vervolgens formeel zijn aangesteld in hun nieuwe functie.

Een onderdeel van de nieuwe functie is het ondersteunen en helpen van de nieuwe lichting trainees projectleider. De innovatieve kennis die de projectleiders hebben opgedaan tijdens het traineeship geven zij weer door aan de nieuwe lichting. Hierdoor is groei en innovatie geborgd binnen de organisatie.

TSC Crowd Management is naar eigen zeggen ruim 25 jaar de expert en marktleider op het gebied van veiligheid op grote- en kleinschalige publiekslocaties en evenementen. Het bedrijf won op de afgelopen Dutch Live Entertainment Production Awards de prijs voor Favorite Service Company.