Jörgen Dohmen gestart bij Unlimited Productions

donderdag 15 juni 2017 - 12:12

Jörgen Dohmen is deze maand gestart bij Unlimited Productions in de functie van Project Manager. Binnen de organisatie wordt hij verantwoordelijk voor de realisatie van diverse projecten, van briefing tot en met de afronding of een gedeelte daarvan.

Na 22 jaar bij diverse AV-leveranciers als RSL, Rentall, Dutchview en Chain gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Unlimited Productions heeft een hoop mooie projecten waar nog een heleboel mooie uitdagingen in zitten. Bart Roelen ken ik al jaren dus ik wist precies in wat voor bedrijf ik terecht zou komen. Unlimited Productions heeft een mooi team met mensen waar ik perfect tussen pas,” aldus Jörgen Dohmen. “Met de projecten binnen Unlimited Productions hoop ik dat er nog een hoop technische uitdagingen aankomen die we zeker gaan oplossen. De mogelijkheden zijn immers Unlimited. ‘The limit’ is het budget...”

Unlimited Productions BV (UP) produceert uiteenlopende evenementen namens en in opdracht van promotors en/of organisatoren. Tevens is het bedrijf actief op het gebied van eventmanagement en het coördineren hiervan.