Super Mario Odyssey op 27 oktober uitgebracht

woensdag 14 juni 2017 - 14:31

Super Mario Odyssey verschijnt op 27 oktober voor de Nintendo Switch. Verder verschijnt er een eind dit jaar een tweede uitbreiding voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Dat liet Nintendo weten tijdens zijn presentatie op de gamebeurs E3.

Super Mario Odyssey is een 3D-game in de stijl van Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Tijdens de persconferentie werd daarnaast bekendgemaakt dat The Pokémon Company bezig is met een Pokémon-RPG voor de Nintendo Switch. De release van deze game staat op zijn vroegst gepland voor eind 2018.

De tweede uitbreiding voor The Legend of Zelda is getiteld Champion’s Ballad en wordt eind dit jaar uitgebracht. Het eerste dlc-pakket komt in de zomer uit.

Nintendo liet verder weten dat er nieuw deel komt in de Metroid Prime-serie en dat de game Rocket League eind dit jaar wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Tot slot

Tot slot werden details bekendgemaakt over de nieuwe Kirby-game (waarbij tot vier spelers hetzelfde level kunnen spelen) en een nieuw spel rond het groene draakje Yoshi. Beides games moeten volgend jaar het licht zien.