Vue Hoorn verwelkomt miljoenste bezoeker

maandag 12 juni 2017 - 13:50

Sinds de opening op 2 juli 2014 heeft Vue Hoorn een miljoen bezoekers ontvangen. De miljoenste bezoeker was Sjari Mol – Kaarsemaker, die een cheque voor één jaar gratis filmbezoek in Vue Hoorn in ontvangst mocht nemen.

Met de komst van de voormalige JT Bioscoop aan de Westfriese Parkweg kreeg Hoorn na 14 jaar weer een bioscoop. Vorig jaar werd de huisstijl aangepast naar Vue. Niet alleen het logo werd vervangen, maar ook de foyer kreeg een opknapbeurt en in alle 5 zalen werden vip-seats geplaatst.

De bioscoop ontving binnen een maand na de opening al de 25.000ste bezoeker en mag nu binnen drie jaar de miljoenste bezoeker verwelkomen. Titels die sinds de opening veel bezoekers trokken zijn onder andere Gooische Vrouwen 2, de Star Wars films, Spectre, Fifty Shades of Grey en Pirates of the Caribbean.

Vue is met 21 vestigingen de tweede bioscoopketen van Nederland. De bioscoopketen heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.