Finales ESL Benelux Championship wintereditie tijdens Bright Day

donderdag 10 augustus 2017 - 13:15

Tijdens de technologiebeurs Bright Day worden de finales van ESL Benelux Championship wintereditie gespeeld. Er wordt gestreden om de het Benelux kampioenschap binnen de titels Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, HearthStone en Rocket League.

De organsatie van Bright Day in de Utrechtse Jaarbeurs verwacht op 18 en 19 november minimaal 20.000 bezoekers te verwelkomen. Naast het bekijken van e-sports-finales op een groot podium, kunnen bezoekers van de ESL Benelux Championship ook kennismaken met ESL-partners, zoals Media Markt en Logitech, die tijdens Bright Day gamingproducten demonstreren en verkopen.

“De samenwerking met RTL’s Bright Day past perfect in onze strategie om e-sports naar een nóg groter podium te brengen” zegt Jaap Visser, Managing Director van ESL Benelux. ”Dit is de eerste stap om beide evenementen naar een hoger niveau te brengen en om samen hét toonaangevende entertainment- en technologiefestival van Nederland te worden.”

”E-sports is de nieuwe grote attractie dit jaar op Bright Day, want we willen het grote publiek kennis laten maken met de belangrijkste innovaties”, aldus Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande. ”Met de komst van de ESL Benelux Championship, plus de al eerder bevestigde aanwezigheid van spelers en shoutcasters van de E-Divisie, hebben we voor Bright Day het beste aan e-sports in Nederland verzameld.”