Concertfilm Hans Zimmer: Live in Prague exclusief te zien bij Pathé

donderdag 07 september 2017 - 13:01

Pathé vertoont op maandag 23 oktober eenmalig de concertfilm Hans Zimmer: Live in Prague. De concertregistratie is exclusief te zien bij Pathé, in 22 bioscopen.   

In de meeste bioscopen is Hans Zimmer: Live in Prague te zien in Dobly 5.1, in Pathé Arnhem; Maastricht en Zwolle wordt de concertfilm getoond in Dolby Atmos. Exclusief voor de bioscoop zit in de film een interview van tien minuten met Zimmer.

Dit jaar maakte Zimmer een wereldtournee langs 44 steden in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Azië met 72 musici, inclusief een koor, een symfonieorkest en zijn eigen 21 man sterke band. Ook Nederland was een van de stops. Het evenement vond in juni in de Ziggo Dome in Amsterdam plaats. 

Hans Zimmer componeerde meer dan honderd soundtracks, onder meer voor Batman Begins, Nocturnal, Iron Man, Planet Earth II, Man of Steel, The Crown, Sherlock Holmes, The Prestige, Shrek, The Pacific, 12 Years a Slave, The Thin Red Line, Despicable Me, Rain Man, Transformers en Dunkirk. Zimmer won een Oscar voor The Lion King en twee Golden Globes, voor The Lion King en Gladiator.

Kaarten voor Hans Zimmer: Live in Prague kosten 12,50 euro per stuk en zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa’s van de bioscopen.