Hidde Koenraad stapt over naar Boekx Advocaten

maandag 04 september 2017 - 13:04

Hidde Koenraad is per 1 september als partner toegetreden tot Boekx, een Amsterdams advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in intellectueel eigendom, media en privacy.

Koenraad is afkomstig van het internationale advocatenkantoor Simmons & Simmons, waar hij in 2013 partner werd. Hij is inmiddels partner bij Boekx Advocaten, dat is gevestigd aan de Leidsegracht in Amsterdam. De acht advocaten van Boekx richten zich uitsluitend op intellectueel eigendom, media en privacy.

Marc de Boer, managing partner van Boekx: “We zijn zeer verheugd dat Hidde met zijn brede expertise onze IP-praktijk verder komt versterken. Zijn praktijk is een ‘natural fit’ met de onze. Verder beschikt Hidde over een uitstekend nationaal en internationaal netwerk, waar ook onze bestaande cliënten veel baat bij zullen hebben.”

Hidde Koenraad: “Ik heb erg veel zin in deze overstap. Boekx heeft zich de afgelopen 12 jaar bewezen als een IP-nichekantoor met een succesvolle procespraktijk. Ook in het buitenland staat Boekx uitstekend bekend. De keuze om mijn praktijk bij Boekx voort te zetten was dus snel gemaakt. Ook mijn cliënten reageren stuk voor stuk enthousiast.”

Hidde Koenraad wordt internationaal erkend als IP-specialist. Zo beschreef het vakblad World Trademark Review 1000 hem als 'a down-to-earth litigator with a solid understanding of the (case) law at national and EU levels. He provides clear, fast, to-the-point advice based on his unique knowledge of clients’ industries and profound understanding of trademark law'.