20.000 tickets in een dag verkocht van Fifty Shades Freed

dinsdag 07 november 2017 - 12:27

De voorverkoop van de Ladies Night met Fifty Shades Freed bij Kinepolis startte gistermorgen. Binnen een dag zijn er meer dan 2.300 tickets verkocht. In totaal zijn er volgens distributeur Universal Pictures in Nederland 20.000 bioscooptickets verkocht.  

Fifty Shades Freed, het slot van de Fifty Shades-trilogie, is op woensdag 7 februari in voorpremière te zien, onder andere tijdens de Ladies Night bij Kinepolis. Binnen 24 uur zijn er voor deze speciale voorstellingen ruim 2.300 tickets verkocht. De Ladies Night is te zien in 13 Kinepolisbioscopen door het hele land, op de meeste locaties zelfs in meerdere zalen. Bij Kinepolis Breda zijn de eerste zalen al bijna uitverkocht. Ook andere vestigingen - waaronder Kinepolis Dordrecht, Enschede en Groningen - zullen door de grote vraag naar tickets deze week nog zalen bijzetten.

Niet enkel bij Kinepolis loopt het storm op tickets voor de nieuwe Fifty Shades. Distributeur Universal Pictures laat weten dat er in een dag meer dan 20.000 tickets zijn verkocht. Universal maakt de vergelijking met Star Wars, waar ‘maar’ meer dan 10.000 kaarten in de voorverkoop werden verkocht.