Muziek van Kovacs in campagne van Toyota

vrijdag 10 november 2017 - 09:37

De song My Love van Kovacs is de soundtrack van de nieuwe campagne van Toyota in Zuid-Korea. Het gaat om de commercial van de Toyota Camry Wild Hybrid, die op tv en online wordt uitgerold.

De muziek van Kovacs was eerder te horen in campagnes van Lancia en Elisabetta Franchi in Italie, HBO in Nederland, en in de film Helleveeg. Sony/ATV Music Publishing Benelux licenseerde de song in samenwerking met het kantoor in Korea. 

In 2014 bracht Kovacs haar eerste EP My Love uit – co-written en geproduceerd door Oscar Holleman - die de zesde plaats in de Nederlandse iTunes Chart bereikte. Daarnaast claimde de release de eerste plaats in Griekenland. De titeltrack werd meer dan 12 miljoen keer gestreamd en bekeken op internet, en nog dat jaar speelde Kovacs op grote festivals als North Sea Jazz en Lowlands.

Nadat haar tweede single Diggin werd uitgeroepen tot 3FM Megahit, verscheen in april 2015 Kovacs’ eerste album Shades Of Black, dat op nummer een in de Nederlandse albumlijst belandde. Ook dit jaar deed Kovacs weer grote festivals aan, waaronder Paaspop, Pinkpop en het Belgische Werchter. Daarnaast werd ze beloond met een Edison Award en een 3FM Award, beide voor Beste Nieuwkomer.

In juni 2017 verscheen Sugar Pill, Kovacs’ eerste nieuwe nummer in twee jaar. Na de lancering van haar debuutalbum begon ze meteen aan haar tweede album, samen met producer Liam Howe (Lana Del Rey, Adele, Marina and the Diamonds en FKA twigs). Dit album wordt in 2018 verwacht.