Jeroen van Trierum benoemd tot hoofdredacteur Entertainment Business en EB Live

vrijdag 01 december 2017 - 15:28

Vanaf vandaag, 1 december 2017, is Jeroen van Trierum gestart als hoofdredacteur van Entertainment Business en EB Live. Van Trierum is al bijna 15 jaar werkzaam bij content marketingbureau iMediate, waarvan de laatste twee jaar als adjunct-hoofdredacteur van genoemde titels.

Het onderdeel Entertainment Business en EB Live vormen het hart van de B2B-unit binnen iMediate en zijn doorontwikkelingen van het vroegere Muziek en Beeld, de basis van het hele bedrijf. Uitgever en inmiddels voormalig hoofdredacteur Roger Slangen: “Jeroen heeft steeds bij deze titels gewerkt en heeft alle ontwikkelingen in de entertainmentmarkt dus ook steeds van dichtbij gevolgd. Zijn langlopende expertise in home-entertainment en zijn steeds grotere kennis en betrokkenheid bij de live-entertainmentmarkt maken hem bij uitstek geschikt om deze rol op zich te nemen.”

Jeroen van Trierum: “Tegen de tendens van gedrukte vakmedia in gaat het de afgelopen jaren uitstekend met Entertainment Business en EB Live. De vakbladen zijn een begrip in de markt en het is aan het team om dit belang de komende jaren nog verder uit te bouwen. Dit gaan we doen door iedere maand steeds relevantere content in het magazine te presenteren en de online aanwezigheid van zowel Entertainment Business als EB Live duurzaam en verder uit te bouwen. Ik zie het als een groot compliment dat ik het vertrouwen heb gekregen om binnen die ambities een centrale rol te mogen spelen.”