Meester Jesper start eigen onafhankelijk muzieklabel

donderdag 11 januari 2018 - 11:38

Jesper Hesseling, de bekendste Spotify playlister en basisschoolleraar van Nederland, lanceert een eigen independent muzieklabel: Monthly Hits Records. Hij doet dit in samenwerking met PM Label Group.

Zijn Spotify-playlist Monthly Hits telt meer dan 80.000 volgers. Jesper Hesseling heeft het succes dat hij heeft op de streamingdienst omgezet naar een nieuwe uitdaging. In samenwerking met PM Label Group lanceert hij het onafhankelijke label Monthly Hits Records.

In de playlist Monthly Hits plaatst Hesseling nieuwe tracks die hij goed vindt en waarvan hij denkt dat ze een hit gaan worden. Zo heeft hij inmiddels al talloze hits ontdekt, waaronder zomerhit Despacito van Luis Fonsi, Lose Control van Matt Simons en I Took A Pill In Ibiza van Mike Posner.

Vereiste voor muziek op het label is dat het ook in de playlist moet passen. Op die manier biedt het label aan artiesten playlistgarantie op Spotify. In combinatie met het netwerk van PM Label Group wil de nieuwe platenbaas carrières van artiesten kickstarten. Demo’s voor het label kunnen worden gestuurd naar demo@monthlyhitsrecords.com.