Menno de Boer benoemd tot radio director van Radio 538

donderdag 11 januari 2018 - 12:07

De 39-jarige Menno de Boer is door de directie van Talpa Radio benoemd tot radio director van Radio 538. Hij zal samen met Uunco Cerfontaine en Roland Snoeijer het programmamanagement vormen van de radiostations van Talpa Radio.

Menno de Boer volgt Dave Minneboo op, die dit najaar aan de slag gaat bij Qmusic. Hij zal als zendermanager verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leiding van het programmateam.

De Boer startte zijn radiocarrière op jonge leeftijd bij de lokale omroep. Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ging hij in 2003 aan de slag als dj bij Radio 538. In 2006 maakte hij de overstap naar SLAM!FM, waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde in combinatie met werkzaamheden als music & program director. Sinds 2013 is De Boer terug bij Radio 538. Hij presenteert iedere werkdag tussen 10 en 12u zijn programma en is daarnaast music director & assistent programma director. 

Algemeen Directeur Menno Koningsberger: “Ik ben zeer verheugd dat we eigen talent door kunnen laten groeien in onze Talpa Radio-organisatie. Menno is een radiodier pur sang en heeft het 538 DNA in al zijn vezels. Bovendien heeft hij goede ideeën over waar het station voor staat en heen moet. Menno is klaar voor deze stap.”