Rapper Josylvio start eigen label Hella Cash

vrijdag 12 januari 2018 - 15:28

De 25-jarige rapper Josylvio (25) brengt vandaag Skittle Stacking’ uit, de eerste single van zijn nieuwe album Hella Cash, dat 16 februari uitkomt. De plaat komt uit op zijn eigen gelijknamige label in samenwerking met Top Notch.

Josylvio heeft zich de afgelopen twee jaar ontwikkeld van een ‘een jongen op de straat’ tot ‘een jongen op het podium’. Hoogtepunt vormde nummer 1-notering van de single Ride or Die.

“Ik zal altijd blijven werken met Van Klasse. Het is waar ik ben begonnen,” aldus de rapper over zijn vorige label. “Maar ik ben gewoon heel ondernemend en het voelde als het juiste moment om aan mijn eigen muziekimperium te bouwen.”

Over de samenwerking met Top Notch: “Ik ben vanaf het begin, sinds Le7nesh, al in gesprek met Kees de Koning. Hij en Top Notch hebben me altijd al willen helpen. Dus de band was altijd goed. Ik wil het allerbeste album van 2018 gaan droppen. Muzikaal zit het al goed, maar dan moet je ook de juiste mensen om je heen hebben.”

De naam ‘Hella Cash’ staat niet alleen voor de welvaart die hand in hand gaat met succes, maar ook voor strijdvaardigheid. En daar gaat de eerste single Skittle Stacking die vandaag uitkomt ook over. “Ik rap over wat ik leef en over wat ik zie, daarom heb ik ook voor de naam Hella Cash gekozen. Dat is wat we nu leven. Als je kijkt naar een dikke stack, als je echt op je grind bent, zie je allerlei kleuren. Dit is een anthem voor iedereen die iedereen die stackt, van grote duku tot kleine hosselaars.”