Eerste Nederlandse Game Mania Concept Store komt in Amsterdam

woensdag 07 februari 2018 - 13:27

Gamespeciaalzaak Game Mania heropent aanstaande zaterdag zijn compleet verbouwde winkel aan de Ceintuurbaan 139 te Amsterdam. Eind 2017 lanceerde de gameketen in Antwerpen de nieuwe, eigen standaard voor gamewinkels. Dit concept wordt nu ook uitgerold in Nederland.

De moderne Game Mania Concept Store in Amsterdam ruilt zijn schappen in voor LED-schermen en spelcomputers waar gamers vrij op kunnen spelen. Daarmee fungeert deze vestiging niet alleen als winkel, maar ook als verzamelplek voor liefhebbers van games.

Game Mania wil gamers niet alleen een plek geven om te spelen, maar juist ook om andere gameliefhebbers te ontmoeten. Daarom wordt er actief ingezet op het organiseren van toernooien en evenementen. Zo is tijdens de opening van de Amsterdamse Concept Store een meet & greet met bekende gaming-YouTubers en een Dragon Ball FighterZ-toernooi.

Kris Lenaerts, CEO Game Mania: “Gamers voelen zich thuis in onze winkels en waarderen onze expertise. Wij zijn een van de weinige gespecialiseerde gaming retailers die nog in het gehele land actief is. Ons team bestaat uitsluitend uit gamers, waardoor wij de taal spreken en liefhebbers bij ons in de winkel altijd terecht kunnen voor een praatje of gaming advies. Je ziet dat mensen daardoor graag terugkomen.”

Bij de opening van de Concept Store ontvangen de eerste honderd bezoekers ‘een goed gevulde’ goodiebag en zijn er twee Nintendo Switches te winnen. Deze staan in een glazen kluis met een viercijferige code, waarvan de eerste twee cijers al door Game Mania zijn ingevuld. Bij aankoop van een product, mag je een gok wagen om de kluis te openen.

Verder krijgen de eerste honderd klanten 2000 gratis FIFA FUT Points cadeau bij hun aankoop, en ontvangen de eerste honderd klanten die een Xbox One Controller kopen, hier 4 gratis Xbox One games (Dead Rising 4, Quantum Break, Sunset Overdrive Day 1 Edition en de Halo Master Chief Collection).

De nieuwe Concept Store van Game Mania wordt op 10 februari om 10:00 uur geopend.