Don Diablo schenkt opbrengst Europese tour aan KWF Kankerbestrijding

vrijdag 16 februari 2018 - 12:11

Don Diablo gaat in maart op tournee door Europa. De volledige opbrengst van de A Better Future Tour wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Kaarten voor alle shows kosten 10 euro.

“Ik krijg regelmatig berichten van mijn fans die vanwege hun financiële situatie geen tickets kunnen krijgen voor mijn concerten”, zegt Don Diablo in een verklaring. “Ik wilde daarom met deze shows iedereen een kans geven door de ticketprijs laag te houden. Ik zal overal gratis optreden en alle opbrengsten van de verkochte tickets zullen een directe donatie zijn aan het KWF. Het KWF is een organisatie die mij aan het hart gaat, vanwege de strijd met kanker van mijn overleden vader. Op deze manier kunnen mijn fans en ik bijdragen aan ‘A Better Future’. Ik ben een trotse ambassadeur van het KWF en deze tour draait voor mij volledig over teruggeven en hopelijk kan ik hiermee meer artiesten inspireren om hetzelfde te doen.”

De A Better Future Tour begint op 7 maart in de Zweedse hoofdstad Stockholm, twee dagen later is Don Diablo te zien in de Warehouse in Amsterdam. Kaarten voor de Europese tour zijn al te koop.


De data van de A Better Future Tour:

7 maart -  Café Opera. Stockholm, Zweden
8 maart – Austur. Reykjavik, Ijsland
9 maart – Warehouse. Amsterdam, Nederland
10 maart – Country Club. Palermo, Italië
14 maart – Prince Charles. Berlin, Duitsland
15 maart – Blackhaus. Madrid, Spanje
16 maart – Shanghai. Essen, Duitsland
17 maart – Les Etolies, Paris, Frankrijk
18 maart – Walthers Musikcafe. Skanderborg, Denemarken
28 maart – XOYO. London, UK
29 maart – Gorilla. Manchester, UK
30 maart – Opera Club. Zagreb, Kroatië
31 maart – Online worldwide stream op een speciale locatie
1 april - Kurzschluss. Ljybljana, Slovenië