Sounds Venlo organiseert ontmoetingsavonden

maandag 12 februari 2018 - 14:50

Platenzaak Sounds in Venlo is van plan om een vaste ontmoetingsavond te organiseren voor klanten, waar ze over hun favoriete album kunnen vertellen. Dat zei mede-eigenaar Geert Driessen in een interview met Entertainment Business.

Met het verzorgen van de ontmoetingsavond geeft Sounds gestalte aan de ambitie om meer nevenactiviteiten te organiseren. “We willen graag elke donderdagavond een ontmoetingsplek creëren voor klanten die zelf hun lievelingsalbums presenteren”, zegt Driessen. “Ze houden hier een kort verhaaltje over, met een dj-tafel en een hapje erbij. Dit plan willen we de komende tijd verwezenlijken. We hebben een erg groot klantenbestand aan de hand waarvan we mensen gaan benaderen met de vraag of ze het leuk vinden om mee te doen. Veel van onze klanten zijn ook zó enthousiast dat ze echt hun verhaal kwijt willen, dus dat moet wel goed komen.”

Het organiseren van dergelijke activiteiten is volgens Driessen nodig om klanten aan je te binden. “Toen we verhuisden en we de ruimte hadden, hebben we ook alle mogelijkheden benut die een meerwaarde konden zijn voor de zaak. Zo hebben we een podium in de winkel en geven we samen met Poppodium Grenswerk exclusieve singles van nieuwe artiesten uit. We hebben bovendien sinds een jaar of vijf een inpandig restaurant. Je merkt dat mensen door dit soort nevenactiviteiten echt een dag inplannen om te shoppen.”

Het volledige artikel is te lezen in de meest recente editie van Entertainment Business.