EA Play opnieuw los van E3

vrijdag 23 februari 2018 - 15:07

Van 9 tot en met 11 juni organiseert Electronic Arts het eigen event EA Play tijdens de gamebeurs E3. De website Ea.com zal een belangrijk onderdeel worden van het event.

Net als de voorafgaande twee jaar zal Electronic Arts niet aanwezig zijn op de beursvloer van de E3, het grootste game-event ter wereld E3. De uitgever kiest wederom voor het eigen event EA Play. Tijdens de E3 wordt de legendarische concertzaal Hollywood Palladium in Los Angeles overgenomen door Electronic Arts.

In en om de zaal presenteert de uitgever zijn nieuwste releases, waaronder de nieuwe Battlefield, nieuwe titels van EA Sports en de game Anthem. Consumenten kunnen op die dagen via EA.com de laatste nieuwtjes, verhalen achter de schermen en live content van games beleven. Daarnaast worden bekende vloggers en community-makers ingezet.

De gratis tickets zijn dit voorjaar beschikbaar. EA introduceert een nieuw ticket-systeem dat spelers een betere kans geeft om hands-on ervaringen met hun favoriete games te beleven.

Later worden meer details bekendgemaakt alsook het complete programma en schema.