Games Warner Bros. Interactive naar online platform van EA

vrijdag 09 maart 2018 - 15:19

Het assortiment van het online platform EA Origin Access is uitgebreid met verschillende nieuwe titels. Opvallend is dat dit niet enkel Electronic Arts-releases zijn. De dienst bevat nu ook games van Warner Bros Interactive Entertainment. 

Consumenten kunnen vanaf vandaag de games uit de Batman: Arkham-serie en LEGO Batman spelen op het online platform EA Origin Access. Alle titels zijn in de markt gezet door concurrent Warner Bros Interactive Entertainment. Dit is de eerste grote uitgever naast EA die titels toevoegt aan The Vault. Het gaat om deze games: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, LEGO Batman, LEGO Batman 2 en LEGO Batman 3. Het is niet bekend of er later ook andere releases van Warner op het platform speelbaar zijn.

In de komende weken worden er meer niet-EA-games van kleinere uitgevers verwacht, waaronder de bekroonde indie-titel The Witness en de nieuwe titel Out of the Park 19. Spelers die nog geen lid zijn van Origin Access kunnen het volledige aanbod van The Vault gratis proberen tijdens een proefperiode van zeven dagen, tussen nu en 26 maart.