Kinepolis-app uitgebreid met scanfunctionaliteit

dinsdag 27 maart 2018 - 14:45

De Kinepolis-app heeft een update gekregen. Door een filmposter te scannen, toont de app alle voorstellingen in de dichtstbijzijnde Kinepolis-bioscoop op de eerst beschikbare datum.

Naast het tonen van de beschikbare informatie, kunnen gebruikers rechtstreeks tickets aanschaffen via de app, die beschikbaar is voor iOS en Android. De film kan ook in een wishlist gezet worden, en verder kunnen bioscoopbezoekers ter plekke een keuze maken en tickets bestellen voor de gewenste film.

"Deze image recognition functionaliteit is een logische volgende stap in onze mobiele dienstverlening”, zegt International CRM & Digital Marketing Manager Stefaan Claes in een verklaring. “De snelheid en eenvoud waarmee klanten zo toegang krijgen tot filminfo en tickets is ongezien. Het maakt deel uit van de unieke klantbeleving die we als Kinepolis willen bieden.”

Kinepolis werkte voor de ontwikkeling van deze nieuwe functionaliteit samen met het Belgische mobile agency Bazookas. De nieuwe image recognition functionaliteit is beschikbaar in alle EU-landen waar Kinepolis actief is: België, Frankrijk, Nederland, Spanje, Luxemburg en Zwitserland.