Rotterdam krijgt nieuw podium voor livemuziek

woensdag 16 mei 2018 - 10:14

Villa Thalia, de event venue aan de Rotterdamse Kruiskade, start met een muziekprogrammering variërend van pop, dance, soul, hiphop, wereldmuziek tot klassiek en jazz. Voormalig Idols- en Popstar-deelnemer Dewi Pechler trapt af met Dewi’s Jam.

In navolging van onder andere Paradiso in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht, poppodium 013 in Tilburg en het Paard in Den Haag, krijgt ook Rotterdam een podium waar talent de kans krijgt om op te treden. De eventlocatie Villa Thalia lanceert een diverse muziekprogrammering.

Olivier van Hoey Smith, de drijvende kracht achter Villa Thalia: “We willen er voor iedereen zijn en meer dan alleen een plek om uit te gaan in de nachtelijke uren. Onze centrale ligging, de amfitheater opstelling met perfecte zichtlijnen, zelfs voor wie achteraan staat en alle technische faciliteiten die we in huis hebben, maken het mogelijk om een podium te bieden aan bijzondere optredens. We hebben ruimte voor 300 tot 900 muziekliefhebbers van pop, dance, soul en zelfs klassiek. Dit najaar zetten we in de vooravonden structureel een uitdagende muziekprogrammering op de agenda. Als ieder andere wereldstad verdient het hart van onze binnenstad zo’n podium.”