9292 en Warner Music Benelux lanceren muziekplatform

vrijdag 01 juni 2018 - 13:45

Advies- en reisorganisatie 9292 heeft in samenwerking met Warner Music Benelux het nieuwe muziekplatform Onderweg geïntroduceerd. 

Binnen de 9292-app worden vanaf vandaag playlists op basis van real-time data van de reis aangeboden. De playlists worden gecreëerd met het doel de reizigers te laten relaxen, een energie boost te geven of beter te laten focussen op hun werk tijdens hun reis.

Jacques Hoogesteger, Digital Marketeer bij Warner Music: “9292 verstrekt jaarlijks ruim 700 miljoen reisadviezen, daarnaast blijkt uit consumentenonderzoek dat 29% van de mensen die muziek luisteren via streamingdiensten dit in het openbaar vervoer doen. Mede op basis van deze cijfers hebben we de handen ineengeslagen om reizen met het openbaar vervoer nog aangenamer te maken”.

René van den Pas, Commercieel Manager bij 9292: “Met deze pilot onderzoeken wij of muziek het reiscomfort van ov-reizigers kan vergroten. Samen met Warner Music bieden we diverse playlists onder de titel Onderweg aan en zijn we heel erg benieuwd naar de reacties van de reizigers.”